Esküvői zenekar felkérésével kapcsolatos gyakori kérdések

Bizonyára mindenkiben számos kérdés merül fel mielőtt egy  esküvői zenekart felkérne, legyen szó lagziról, családi vagy céges rendezvényről. Az alábbiakban megtalálja a leggyakoribb kérdéseket a zenekar foglalásával kapcsolatban. Ha nem találja, amit keres, kérjük, írjon nekünk e-mailt:  silvermoonzenekar@gmail.com

1.  Mikorra érkezik a zenekar?

A zenekar általában a vendégek érkezése előtt egy-másfél órával már a helyszínen van, hogy legyen ideje a hang és fénytechnikai eszközök beállítására és elvégezzék a hangpróbát.

2. Kiválaszthatjuk-e a kedvenc előadóinkat, zenéinket a listából?

Természetesen! A zenekar örömmel veszi, ha elkülditek a kedvenc dalok listáját a zenekar repertoárjából. Az előadók listáját megtaláljátok például így: silvermoonzenekar.hu/repertoar   A zenekar megpróbálja ezeket a zenéket eljátszani az éjszaka folyamán. Természetesen a Silver Moon zenekar folyamatosan figyelemmel kíséri a vendégek, bulizók reakcióját és ahhoz .igazítja a zeneszámok kiválasztását. Az este folyamán szintén van lehetőség dalok kérésére.

3. A zenekar biztosít zenét a vacsora és a szettek közötti szünetekben?

Igen, a zenekar figyel arra is, hogy a szettek közötti szünet is kellemes hangulatban teljen, ezért az alkalomhoz illő, előre összeállított zenét játszik le. Ha van saját kedvenc zenéitek, azt is szívesen lejátsszuk a zenekar hangrendszerén keresztül.  

 

4. Milyen stílusú zenét játszik a zenekar?

Különböző típusú esküvői zenekarok vannak. Hogy melyik lenne a leg megfelelőbb a ti lagzitokba az nagymértékben függ a vendégek életkorától és természetesen a hallgatni kívánt zeneszám típusától! Van olyan esküvői zenekar amely repertoárja 90 százalékát a mulatós zene teszi ki. A Silver Moon zenekar már több száz esküvőn szórakoztatta a kedves vendégeket. A visszajelzések alapján az egyik ok amiért kedvelik a zenekart a zenei stílusok keveréke, amelyet játszunk. A latin, a hagyományos csárdások és mulatós zenék, a retró rock és pop, valamint a mai slágerek mindegyike megtalálható a repertoárunkban.

 

5. Mi történik, ha a zenekar valamelyik tagja betegség miatt nem tudna megjelenni?

Ha a zenekar egyik tagja betegség miatt nem tud részt venni a rendezvény napján, akkor a zenekari tag megfelelő pótlásáról maga a zenekar köteles gondoskodni. A Silver Moon zenekarnak több helyettes zenésze van az ilyen forgatókönyvhöz.

 

6. Biztosítja a zenekar a saját hangosítását?

Igen, saját, magas minőségű hangtechnikával rendelkezünk.

 

7. Milyen hangerővel játszik a zenekar?

Egy rendezvényen, legyen szó esküvőről, bálról, családi vagy céges rendezvényről a zenekarnak meg kell felelnie a fogadási helyszín által meghatározott hangerőszintnek. Ha a zenekar túl hangosan játszik, a vendégek nem élvezik az estét. A Silver Moon zenekar zenészei szakemberek, az adott rendezvénynek megfelelő hangerő szinten fognak játszani. Természetesen, ha igény és lehetőség van rá a Silver Moon zenekar nem fog fukarkodni a hangerővel.

 

8. Szüksége lesz a zenekarnak frissítőkre?

Kérjük, hogy a zenekarnak ásványvizet, üdítőket biztosítsanak a helyszínen tartózkodásuk alatt. A zenekar a délután közepén indul az eseményre, és gyakran a kora reggeli órákban érkezik haza, így mindig nagyra értékeljük, ha gondolnak ránk!

9. Mennyit zenél és mennyit pihen a zenekar?

Mindig a közönség igényéhez igazodva zenélünk. Általános esetben ez 1-2 órás szetteket jelent. Két kör között szünetzenét biztosítunk.

A pihenő idő 10-12 perc.

10. A zenekar díjazása

Ez több tényezőtől is befolyásolja. Ha pénteki napon szeretnétek megrendezni a lagzitokat, a zenekar 10% kedvezményt biztosít.

Bővebb információért keressetek az ajánlatkérés/kapcsolat menüpontban vagy bármelyik elérhetőségünkön a  www.silvermoonzenekar.hu weboldalon.